Bringing Talent and Companies Together.

Talent Hub este o  companie specializată în a oferi soluții complete pentru nevoile de recrutare ale companiilor și pentru candidații ce sunt in cautarea unei noi oportunități de carieră.

Politica de confidentialitate

Aceasta este politica noastră de confidențialitate și se aplică la informațiile pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru. Respectăm intimitatea utilizatorilor noștri și ne angajăm să protejăm informațiile lor personale. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu această politică de confidențialitate.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Colectăm informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare și alte informații de contact, numai atunci când ne sunt furnizate voluntar de către utilizatori. Aceste informații sunt folosite numai pentru a răspunde la solicitările utilizatorilor și pentru a oferi servicii sau informații relevante.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta informații despre modul în care utilizatorii accesează și utilizează site-ul nostru. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru și să oferim o experiență mai bună pentru utilizatori.

Protecția informațiilor

Noi protejăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri prin măsuri tehnice și administrative adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea incorectă a acestora. Accesul la informațiile personale este restricționat la personalul nostru autorizat și la terții care sunt implicați în furnizarea de servicii pentru utilizatorii noștri.

Divulgarea informațiilor

Nu vindem, nu comercializăm și nu dezvăluim informațiile personale ale utilizatorilor noștri către terți, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege sau prin autorități guvernamentale.

Site-uri terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe care nu sunt operate de noi. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri terțe. Vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site terț înainte de a furniza informații personale.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică de confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a vă informa cu privire la orice modificări. Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate actualizată.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care colectăm și utilizăm informațiile personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.